Samen staan wij voor goed wonen

Hof Wonen staat met beide benen middenin de samenleving. We werken nauw samen met onze huurders, de gemeente en andere partijen om onze beloftes waar te maken. Ons doel? Goed wonen voor iedereen.

Sociaal- en Wijkbeheer

Jij bent de ogen en oren van de wijk. Je werkt samen met bewonerscommissies, gemeenten, zorgpartijen en politie. En natuurlijk voor huurders. Je hebt één doel: een fijne en veilige omgeving om te wonen. Denk aan het oplossen van overlast, handhaven van leefregels en bezoeken van bewoners met huurachterstanden om uitzetting te voorkomen. Als sociaal beheerder sta je middenin de wijk en weet jij precies wat er speelt.  


Verhuur

Vanaf de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht ben jij hét aanspreekpunt voor nieuwe huurders. Je hebt bouwkundig inzicht en kent het huurrecht. Je leidt woningzoekenden rond door de woning, beantwoordt hun vragen en voert inspecties uit. Een baan waarbij de stenen en het sociale hart samenkomen. Want je weet nu eenmaal nooit wie er achter de voordeur staat!

Klantenservice

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je mensen écht helpt? Leef jij je eenvoudig in en kan je dingen duidelijk uitleggen? Bekijk onze vacatures voor ons klantcontactcenter!
Service en Onderhoud

Wij willen dat onze huurders in een goede woning wonen en dat zij dit ook zo ervaren. Service en onderhoud zijn daarbij onmisbaar. Technisch, maar ook menselijk. Ga jij de uitdaging bij ons aan?

Renovatie en Nieuwbouw

Hof Wonen zet zich in voor toekomstbestendige woningen. Denk aan het wegwerken van EFG-labels en het gasloos maken van woningen. Projecten met grote impact! Zet jij je hier ook voor in?Financiën & Control

Hier maken onze collega’s rapportages voor interne en externe stakeholders. Ook ondersteunen zij de business op financieel gebied met administratie, belastingaangiftes en facturatie.