Samen staan wij voor goed wonen

Hof Wonen staat met beide benen middenin de samenleving. We werken nauw samen met onze huurders, de gemeente en andere partijen om onze beloftes waar te maken. Ons doel? Een leefbare stad en goed wonen voor iedereen.


Onze strategie

Tevreden huurders, in een eerlijke stad, nu en in de toekomst. Daar gaan wij voor, dat is onze missie. Hoe doen wij dat? Natuurlijk met goede dienstverlening door medewerkers met oog en oor voor de situatie van onze huurders. We bieden betaalbare woningen van goede kwaliteit en passend bij de vraag van de huurders en woningzoekenden. We leveren een bijdrage aan gemengde wijken die plek en kansen bieden voor iedereen. En we verduurzamen onze woningen voor het comfort van de bewoners en minder verbruik van energie.

Onze ambities

Om onze missie te volbrengen stellen we ons deze doelen:

  • Goede woningen
  • Goede dienstverlening
  • Leefbare wijken
  • Betaalbare woningen
  • Duurzaam vastgoed
  • Maatschappelijk betrokken en efficiënte organisatie

Dit kan je bij ons verwachten 

Als medewerker van Hof Wonen val je onder de CAO Woondiensten. Je verdient een marktconform salaris en werkt 36 uur per week. Je mag natuurlijk ook parttime werken. En meestal kan dit ook hybride. Je kunt trainingen volgen, krijgt korting op je zorgverzekering én bouwt een uitstekend pensioen op. 

Jij telt mee

Bij het varen van onze koers vergeten we jou natuurlijk niet: werk- en levensdruk moeten in balans blijven. Dus werken we daar bewust aan. Bovendien krijg je een ontwikkel- en opleidingsbudget om het beste uit jezelf te halen!

Hybride werken: dat doen we samen!

Creatief brainstormen of in stilte focussen. Live bijpraten met je collega’s of geen tijd verdoen aan reizen. Door hybride te werken, op kantoor, thuis of in de wijk, pikken we alle voordelen mee. Hoe we dat doen? Samen met je leidinggevende maak je afspraken over je vaste thuiswerkdag, flexibele thuiswerkdagen en faciliteiten om je werk te doen. Passend bij jouw (werk)situatie en die van je collega's. Hybride werken draait immers om teamwork. We helpen je graag bij het vinden van de balans. Zodat jij veilig en gezond kunt werken. En natuurlijk krijg je een vergoeding van €2 per thuiswerkdag.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken